svētdiena, 2009. gada 30. augusts

viiruss

Rakstiishu bez garumziimeem, jo seezhu MAAS(tajaa iestaadeee, kur man jaapavada 8 h nedeeljaa, laiku izmantojot maaciibaam, savaam intereseem vai neko nedariishanai!). Pastaastiishu jums par to kaa man gaaja peedeejaas divaas dienaas + veel nedaudz no shosienas, jo shodiena grasaas buut pa galam garlaiciiga!
Vispaar esmu dusmiiga, jo taada sajuuta, ka shiii nedeelja ir rakstaama tikai ar melniem burtiem un tikai uz melna fona!... peec baltas dienas naak melna un taa tas viss atkaartojas liidz pienaak pakalja, gluzhi kaa zebras kjermenim! nu tad luuuik shonedeelj man likaas, ka ir pienaakusi zebras pakaljeejaa dalja! Tchu nee taa bija tikai viena superbieza melna sviitra ar vienu vieniigu baltu punktinju, kas bija- atcelta ang val stunda :)
Saakshu ar 5dienu.. kaa jau visas nedeeljas dienas arii shii saakaas ar skolu, pirmaa stunda notika 7.30 un beidzaas agraak kaa jau vienmeer, un labi vien ir, jo seezhu treshajaa solaa un manas kaajas juuutas kaa salociits origami papiitiitis! viss sheit ir domaatas, manupraat, mazajiem melnajiem meksikaaniishiem ar sumbrero cepureem! (esmu dusmiiga!)
Tad devos uz dormiem, aatri ieshtopeeju maagaa kaut ko eedamu un devos uz savu naakamo ang val stundu! Laimiigaa kaartaa taa tika atcelta! (vieniigaa prieka veest shajaa nedeeljaa) .. aizgaaju uz Book store kafejniiicu un nopirku traucinju ar augljiem- garshiigi, daudz un leeti maksaa! Domaaju, ka liidz dzeza nodarbiibai ir tikai 40 min taapeec nesteidzoties apseedos taadaa kaa parcinjaa un laimiiga eedu savus nopirktos augljus, seedeeju saulee, jo zinu ka lietseriigo var apvienot ar patiikamo (eeshana+iedegums= kas var buut labaaks par sho!).. seedeeju seedeeju liidz apskatiijos pulkstenii un sapratu, ka liidz muuzikai ir nevis 40 min, bet gan 1h un 40 min, taapeec devos atkal uz dormiem, pa celjam ieejot vieteejaa universitaates pastaa, lai noskaidrotu, cik maksaa aizsuutiit pacinju uz Eiropu... ceru, ak tas izdosies shonedeelj, kad sanjemshu savus naudas chekus!.. muuzikaa mees skatiijaamies filmu par bluuza pirmsaakumiem utt... peec skolas biuja jadodas uz induviduaalo treninju, kuros esam sadaliitas grupaas pa 4... man patika, bija interesanti un ne taa kaaa LV, viss bija daudz gruutaak, treninjsh biija tikai 1h, tachu intensiivs... tachu sheit atkal ir pieraadiijums melnajai nedeeljai- noberzu milziigas tulznas no teipa uz papeezhiem (teips ir taada stelle, ko tin ap potiiteem, lai mazinaatu iespeeju taas izmezgjiit, liidziigs kaa krievu leikplasts ruliishos, tikai daudz pakljaaviigaaks).
Peec treninja domaaju uzpraiit trenerei kaa sokas ar manu naudas cheka lietu, jo tam jau bija jaabuut 1dien, tachu tgd biija jau 5diena un nekaa! Trenere man teica, ka buushot 5dien, tachu vinja piezvaniija sievietei, kura ir atbildiiga par to un noskaidroja, ka ir probleemas ar sisteemu, jo man ir paaraak sarezgjiits vaards un uzvaards- te nu divas dienas atzinjas- amerikaanji izdomaa visdebiilaakos aizbildinaajumus un tas nav miits, ka vinnji ir stulbi! vinji patieshaam taadi arii ir!
Taa taa taa taa, taalaak bija vakars... aizbraucaam uz sokera speeeli, muuseejaas uzvareeja ar rez. 4:1.. smiekliigi, jo pretiniece vienu golu izsita pati savos vaartos! Ka vienmeer bija jautri, gribeeju dabuut peanuts par velti tachu nedabuuju :(
Taa nu luuka atbraucaam atpakalj, aizgaajaam nopirkt veelaas vakarinjas uz Express panda un veel aizgaajaam nopirkt kko brokastiim veikalaa, kursh straadaa 24 h diennaktii.. lieki piebilst ka no paartikas preceem bija mazaaks piedaavaajums, kaa suudiigaakajos paartikas kioskinjos LV.
6diena.. soliijaas buut ideaala un taada arii bija, nu gandriiz ideaala!
Diena atkal saakaas agri, jo jau 9:25 bija jaabuut treninjzaalee, lia vareetu doties uz pasaakumu, kuru sauc team building! SUPER! Mums bija sataisiitas dazhaadas stafetes ljoti augstu no zeme, veeleetos aliidzinaat ar mezha kakji,bet nekad tur eesmu bijusi.. katraa gadiijumaa shie uzdevumi bija super extreeemi! sadaliijaamies grupaas pa 5! Bija jaapaljaujas uz savaam komandas biedreneem, jo vinjas biija atbildiigas par to, ja nu gadiijumaa tu riiti, lai neizshjiistu pa zemi, bet gan lai notureetu un nogaadaatu veiksmiiigi uz zemes! veelaak buus bildes :)
nu karo'c amn 'loti patika... iisti nekad neesmu izjutusi vbailes no augstuma, tachu bija jaapaarvar kkaads skjeerslis, lai ar pilnu atdevi izpildiitu uzdevumus.. tas parsiija ne tikai gariigu speeku, bet arii fizisku!
p.s.
shajaas aktivitaatees pavadiijaam aptuveni 3 h saulee.. lieki piebilst ka man gjiimis bija sarkans kaa tomaats, tachu shodien jau izskatas labaak- bruuns :)
Veeeelaaak dormos notika greeks life sveetki.. tas bija kaa pasaakums, kursh domaats visaam taam alfaam un betaam... bija sumo ciinjas teerpos-smiekliigi, DJ- speeleeja labu muuziku.. katrai alfai vai betau u.c. apvieniibaam ir sava deja.. bija interesanti kaa cilveeki dejoja attieciigaas apvieniibas deju! Bez sumo ciinjaam bija arii visadi puushlji, kuros vareeja izmeegjinat savus speekus! un protams kur gan bez free food! :D apeedu vienu burgeriiti.. nevaru arii nepiebilst, ka shajaa dienaa izdzeeru kavntumu uudens, tik daudz gan nekad vienaa dienaa nebiju izdeerusi!
aizgaajaam uz volejbola speeli, muuseejaas uzvareeja bez variantiem.. man priekshaa visu laiku goriijaas viens onka gados, kursh atbalstiija muuseejo MINERS komandu- smeikliigi- goriijaas, dancija, bljaava un stulbus jokus mums staastiija :D
aa jaa pa dienu biju uz veikalu, kad nonaacu pie kases un maksaaju ar karti, automaats to atteicaas pienjemt! vnk besis! bet labi ka Kristiine bija klaat!
vakaraa seedeeju viena pati istabaa un eedu zemenes(garshiiiga :P) tad peekshnji pie manaam durviim pieklauveeja Marta un aicinaaja braukt ciemos pie vinjas draugiem..biija forshi- atkal iepazinos ar jauniem cilveekiem! Pagarshoju amerikaanju alu- fuj.. man arii LV iisti nav garshojis alus, tacu sis bija superpretiigs- taa kaa LV alus atskjaidiits ar uudeni! bet amerikaanji no paaris taadaam alubundzjaam ir manaami iereibushi... veeel samaaciijos jaunas dzershanas speeliites :D taadas veel nebiju redzeejusi LV, atbraukshu- iemaaciishu :D
Vakaraa seedeeju dr.lv un facebook, kad peekshnji izleca luakaa info, ka manaa datoraa ir trojan viirusss, kurs ir paarnjeemis manus cietos diskus un dokumentus, kritu panikaa! izmeegjinaaju visas bezmaksas programmas, ta'cu nevienu mans dators nenjeema pretii.. izsleedzu ...
shodien iesleedzu tachu nezinaaju veel joprojaam ko ar to stulbo viirusu dariit.. sachakareeju mammai nervus (chau mammu :)) un pati sev.. ceru, ka shovakar atnaaks viens puisis, kurs saprot kaut ko no taam datora shtellem, ceru ka vinjam izdosies izdaktereet manu datoru :(
Nu tgd ir shodiena un sezhu MAAC eekaa, garlaiciigi, taapeec izmanoju liaku jums uzrakstiit :)

veiksmi jaunajaa darba nedeeljaaa un izveirieties gan no datora gan veseliibas garujoshiem viirusiem!

3 komentāri:

  1. Man patika kā tu par teipu uzrakstīji :D

    Par amerikāņu dzeršanu!! Jā, viņi tiešām ir smieklīgi.. :D es iemācījos beer pong un Power of Hour. :D :D Otrais bija forši, jo nebija ar alu.. man ļoti nepatika alus. :D

    AtbildētDzēst
  2. ha es arii zimeegjinaaju beer pong! :D
    par amerikaanju dzershanu- ne tikai smiekliigi, bet arii stulbi.. tad kad mees atnaacaam atpakalj uz dormiem, satikaam vienu melno ar smirnoff pudeli rokaas manupraat litra tilpuma pudele... un vinjsh vnk no kaklinja dzeera- sapratu, ka vinji nav normaali!! :D

    AtbildētDzēst
  3. Lasot nemaz nelikās, ka tev tik garlaicīgi un slikti gāja.. :)

    AtbildētDzēst