svētdiena, 2009. gada 23. augusts

Don't get lost...

Vakar nekas īpašs nenotika... biju uz zāli pamētāt, satiku treneres un komandasbiedrenes. Vēlāk, ap četriem, trenere Ewa izrādīja ēkas, kurās man notiks stundas. Teritorija ir milzīga, bet labi, ka man stundas notiek tikai trijās ēkās un tās nav īpaši tālu viena no otras :) Pārējā dienas daļa bija brīva... sēdēju istabiņā un skatījos filmu The Hangover, viņa ir tik smieklīga :D Iesaku noskatīties tiem, kuri vēl nav redzējuši ! Tā nu es sēdēju, sēdēju.. līdz pēkšņi pie mums atnāca Treisija un Sveta(kom.biedr.), tad gājām ciemos pie viņām, iepazināmies ar Svetas draugu- smieklīgs tipiņš :D Vienmēr atradīs iemeslu, lai pasmietos par Treisiju :D Parunājāmies, izsmējāmies... treisija stāstīja par ieksējās kārtības noteikumiem :D T:'Šeit nevar dzīvot pārīši ar bērniem, bet tie šeit dzīvo. Šeit nevar dzert, bet šeit dzer. Šeit nevar palikt pie tevis pa nakti uz dīvāna lielajā istabā, taču šeit tā notiek. Šeit nevar turēt dzīvniekus, bet šeit tur. Šeit ir jāievēro klusās stundas, bet neviens to nedara utt.'
Šodiena gan bija gara salīdzinājumā ar pārējām dienām. Pus vienos mums sākās jauniņo atlētu sapulce...'iesākumā runāja visvisādi cilvēki, kuri stāstīja par to ko viņi šeit dara un cik viņi ir svarīgi šajā visā sistēmā! :D Jau iesākumā, kad nācām parakstīties mums izdalīja iepazīšanās lapiņas ar vārdu un uzvārdu, sporta veidu un to kurai grupai tu šodien atbilsti. Biju zaļajā grupā ar amerikāņuftbolistiem, vienu futbolbasketbolistu :D, golferiem(viens pasniedzējs viņus nosauca par makšķerētājiem :D), sokera spēlētājām, meiteni no manas komandas un tas laikam viss. Tie kuri nezin, tad lūk sokers ir tas kas mums latvijā futbols, bet futbols ir tas ko spēlē amerikāņi!
Nu jā tā mums 5 stundu laikā notika vairākas nodarbības, kurās stāstīja par universitātes noteikumiem, mūsu tiesībām un pienākumiem! Bija diezgan interesanti, man patika, lai arī dažas no tām stundām bija nedaudz garlaicīgas. Ā un jā visi nevarēja sagaidīt, kad tas pasākums beigsies, jo gribēja ēst un ēdienu tur deva par velti, tā ka varēja ēst tik cik uziet! Šeit vispār ir daudz tādu pasākumu, kur var iet un ēst par velti :D Piemēram, mums bija tāda stunda, kur mēs pierakstījāmies Miner Maniac, kur bieži notiek dažādi pasākumi, kur dod ēdienu un dzērienus (protams alkoholu), bet ja tev nav 21, tad tu nevari dzert! :D Nu vispār mums stāstīja arī par to, ja, piem, tu dzer un tev nav 21- ja tu pats esi dzēris un tevi policija pieķer, tad tev izraksta kaut kādu soda kvīti, kura dzēšas pēc tam, kad tu esi veicis kādu sociālo darbu, bet j pieķer personu, kurai piemēram jau ir 25 un viņš ir devis dzert, kuram vēl nav 21, tad viņs nonāk cietumā... tā ka tīri nepatīkami. Tad vēl uzzināju, ka šeit ir vina no visdrošākajām universitātēm gan teksasā un arī laikam Amerikā, jo lielākie noziegumi ir bijuši, tad ja ir nozgts telefons vai dators un tamlīdzīgi, bet tas arī notiek pašu īpašnieku vainas dēļ, ja viņi šīs leitas ir atstājuši mašīnā, kura nav bijusi aislēgta (cilvēki šeit regulāri atstāj mašīnas neaizslēgtas vai ar neaizvērtiem logiem, tā ir normāla lieta!)..
Vēlāk pl 6 mums notika komandas sapilce, bijām ieradušās visas- kopumā 16 spēlētājas (šeit nav kā LV, ka var spēlēt tikai 12, šeit var spēlēt 15 spēlētājas, bet nav teikts, ka visas tiek laukumā!). Nu lūk, trenere izstāstīja par visiem noteikumiem utt, komandā ir pārsvarā melnādainās, mēs esam tikai kādas 6 baltās! :D Bet izskatās, ka komanda grasās būt jauka! :D
Nu lūk tas īsmā viss. Varbūt tagad vakarā iesim uz vēl kaut kādu iepazīšanās pasākumu Miner Village!(Tur ēdiens arī būs par velti :D) Bet diez vai ilgi tur uzturēšos, jo jau rīt no rīta pl: 7:30 sākas manas pirmās lekcijās!! :)
LIELAS LIELAS bučas jums visiem! :* skumstu šā vai tā :*

1 komentārs: