piektdiena, 2009. gada 21. augusts

let's meet my teammates

Vakar no rīta biju aizgājusi pamētāt. Satiku pirmo teammate Maya, laikam tā tas rakstās, neesmu īsti pārliecināta. Viņa arī ir jauniņā, bet no Junior Collage. Viņu paņēma, jo Baibiņa guva nelāgo savainojumu :(
Vēlāk vakarā izlasot NCAA uzdotos jautājumus sametās nedaudz šķērmi ap dūšu... klusībā ceru, ka nebūs tāds pats iznākums kā Baibai, kad bija jāizlaiž visas sezonas spēles :(
Izgāju ārā no Miner Village un satiku vēl divas komandas biedrenes Svetu un Treisiju. Sveta ir no Baltkrievijas, bet Treisija no Beļģijas, tai gan patīg daudz runāt!
Tad devos iestiprināties, lai mans garastāvoklis uzlaboties :)) Aizgāju atkal uz PANDA EXPRESS, manuprāt, sāku iecienīt šo ēstuvīti :) Šoreiz neņēmu dubultporciju, taču kasieris tik un tā pārjautāja vai tiešām tas būs pietiekami. Vel joprojām nesaprotu vai izskato tik milzīga vai vnk viņi katram tā prasa :D Paņēmu ari vienu laimescepumiņu tur bija rakstīts- YOUR KINDNESS WILL LEAD YOU TO SUCCESS.
Vakara gaitā aizpildīju dažādas anketas, kas saistītas ar veselības vēsturi vai kā viņu tur sauc... tā ka tuvākajā laikā būs medicīniskās pārbaudes, kas mani iepriecina, jo Latvijā ne vienmēr tādas mēdz būt :)
Ap kādiem 22:00 ieradās mana istabas-komadas biedrene Kristīne un vēl veina komandasbiedreneKeisija vai Kīša, īsti nezinu, jo grūti atcerēties visu vārdus :D We had lot of fun yesterday. Pārsmējāmies līdz vēderkrampjiem gan trenere, gan Baibiņa, gan Kristīne un protams Kīša.
Tad nu devos gulēt, jo jau 8:30 bija tests, pēc kura noteica kādas ir manas pašreizējās zināšanas, lai varētu sakārtot stundu grafiku!
Tā nu es tiku pie šādiem priekšmetiem : Mūzika- mācīšos Jazz to Rock :D smieklīgi :D, angļu valoda- lasīšana un komunikācija, atkal angļu valoda- literatūra, psiholoģija(būšu kā Žermēne :D) un protams matemātika!
Bijām pakaļ grāmatām! Nu ziniet ko! Nečīkstiet, ka Latvijā ir smagas grāmatas, šeit tās ir ne tikai smagas, bet arī milzīgas :o Psiholoģijas grāmata vnk kkāds klucis! :D Iepazinos ar nākamo komandasbiedreni Martu, viņa dzīvo kopā ar Baibu.
Tad atkal bijām uz zāli, satikām treneri u.c. cilvēkus.
Tagad sēžu istabiņā un gaidu kad varēs doties uz veikalu :) Vēl pa vidam jāpaspēj aktivizēt mana ID kartiņa :)

P.S.
Šeit cilvēki neizrunā pareizi ne manu vārdu, ne uzvārdu :D Tagad es vairs neesmu Anete Šteinberga, bet gan Anett Štainbourger :D Kā jau teicu lot of fun!

Bučas visiem :*

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru