trešdiena, 2009. gada 9. septembris

Uhh...

Kopsavilkums par pāris aizvadītajām dienām..
...sākšu ar to, ka mums te pēdējās dienas bija pagalam apmācies. Biju izbrīnīta, kaut gan Latvijā tā šķistu vienkārša diena, jo tur tā mēdz notikt. Bet tā kā šeit, pēc treneres sacītā, ļoti, ļoti, ļoti reti līst, tad man radās jautājums- kāpēc ir tik apmācies!?!? Trenere paskaidroja, ka Kalifornijā ir bāīīgie ugunsgrēki, tāpēc tie visi dūmi nāk uz mūsu pusi un tāpēc šeit ir tik apmācies. Un kur gadījies, kur ne, svētdien uznāca tāds lietus vakarā, uhtiii!!! Lija, zibeņoja un ducināja... taču bija patīkami silts :) Arī pirmdien nobir pa kādai lāsītei, taču vakar varēja dzirdēt, ka kaut kur tālumā ducina pērkons!
Vakar un šodien secināju, ka no rītiem šeit sāk palikt vēsāks, nav jau brīnums, jo rudens nāk, taču pa dienu r viss kā ierasts, vidēji +35 grādi :)
Par futbolu jau stāstīju un bildes ar redzējāt... svētdiena bija pa galam garlaicīga, jo pamodos ap kādiem 10tiem, tad aizgāju pēc putekļusūcēja un beidzot iztīrīju savu istabu... vēlāk gāju uz MAAC, ilgāk par divām stundām neizturēju... varbūt būtu izturējusi visas trīs, taču man aiz muguras apsēdās viens čalītis, kurš sāka klausīties mūziku, it kā jau nebija skaļi, taču tik un tā traucēja koncentrēties lasīšanai! Tā nu aizgāju atpakaļ uz dormiem un kūkoju, kūkoju kamēr izdomāju aiziet pie Baibiņas un Martas. Tā nu mēs izdomājām aiziet iznomāt filmu... šeit ir tādi speciāli DVD automāti, kuros tu norēķinies ar karti un iznomā filmu, uz 24h pa 1$...tad kad esi samaksājis, automāts izsniedz filmu..un vari skatīties laimīgs :D Paņēmām filmu Obsessed, man patika, taču beigas kā jau katrai amerikāņu filmai, beiās viss beidzas labi. Ja svētdienas diena nebija izdevusies, tad vakars gan. Tā nu beidzu skatīties filmu un devos uz savu istabiņu, taču kā jau minēju ārā lija lietus, pamatīgs lietus... bija tikai 30m līdz mājai, taču saliju šā vai tā!?? :D
Pirmdien bija Labor day- darbasvētki, tātad brīvdiena... ar Baibiņu un Martu aizbraucām uz Downtown, nu labi mūs aizveda viņu draudzene! Glīša vieta, man patika, vismaz bija pāris celtnes ar vēsturisku piegaršu, taču paejot pāris kvartālus tālāk sākās tāds normāls rajončiks- noplukušākas mājas(izskatījās tādas mexikāniskas), bišķiņ pasmirdēja :D taču man tik un tā patika, iegājām kovbojzābaku veikalā, man patika, it īpašiu mazu bērnu kovbojzābaciņi-piemīlīgi..un jostas...ahh..īstas ādas un gaumīgas. Mīlu Amerikas kurpju veikalus!!! Ir izvēle un izmēri, un nemaksā astronomiskas summas!!!
Pārējo dienas daļu nosēdēju istabā un laīju psiholoģiju..nākamnedēļ gaidāms tests..brrr...
Otrdien bija rīta treniņš- smagais... šodien sāp muskuļi ne-pa-jokam!! Sāp tādi kāju muskuļi, par kuru eksistenci pat nenojautu... Treniņš ilga 1h 50min, pēc svariem bija skriešana, likās ka neizdzīvošu..tik lēni uz dormiem vilkos pirmo reizi mūžā! Nāca nežēlīgs miegs, pshiholoģijā klanījos :D
Tas laikam arī viss, pagaidām nekā jauna nav, sestdien atkal futbola spēle, tad jau redzēs- iešu vai neiešu!
Ā šodien saņēmu savu zelta debitkarti, tikai aizmirsu aiziet aktivizēt :D nu nekas rīt aktivizēšu!

P.S.
Tikko uztaisīju sev sautējumu ,sanāca tīri labs, pat ēdams bija :D Rīt mēģināšu brokastīs pagatavot makaronu pienazupu! ....šodien atklāju, ka šeit ir ļoti garšigi burkāni un zaļās pupiņas!

Bučas :* Sargājiet sevi:)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru