svētdiena, 2010. gada 22. augusts

Apnjeemiibas pilna!!!

Nu ko! Atkal esmu sheit- Amerikaa! Shoreiz gan pavisam citaadaaka jushka- viss zinaams kas un kaa.
Viss celjojums liidz shim kontinentam kopsummaa bija 25,5h garsh! Vismaz lidojumaa paari okeaanam seedeeju ar Biabinju un arii muusu vietas bija kaut cik cieshamas- vareejaam atstuteet savas kajas pret sienu! Kad ielidojaam Chikaagaa naacaas izstaaveet imigraacijas dienesta garo rindu, bet tad kad nonaacaam liidz terminaalam, kursh mums vajadziigs uz manas un Baibas sejas bija smaids liiidz asiim- redzeet dazhnedazhaados amerikanjus, dzirdeet anglju valodu, PAEEST, kaa arii ir jauki runaat latvieshu valodaa, zinot to, ka neviens muus nesapratiis :) Muusu lidmashiina uz ELP aizkaveejaas aptuveni par stundu. Kad tikaam lidmashiina momentaali atsleedzos, kaut gan ik pa briidim bija jaapamostas jo salu nost. El Paso muus sagaidiija trenere Ewa, lil D un Tylers. Trenere gan nebija diezko prieciiga par vinju ierashanos lidostaa, bet muus gan bijaam sajuusmaa :) Biju prieciiga sasniedzot galameerkji, jo lidojumi bija tik tieshaam supernogurdinoshi!
Dziivoju kopaa ar lil D. Dziivojam blakus Baibai un Martai. Protams kad nolikaam mantas mees uzreiz negaajaam guleet- aizbraucaam paeest, kaut gan apetiite nebija liela. Aizgaaju guleet aptuveni 3 nakti, pamodos ap 5 vai 6 no riiita un taa nodziivojos visu dienu liidz pat naakamaas dienas 4 riitaa, jo bija tak jaaapmeklee ELP nakts dziiive :D Peec shiis izklaides es gan tiiri labi guleeju :) Shodien no riita biju pameetaat veelaak aizgaajaam uz futbola speeli...saule cepiii vnk nenormaali, mums te taa paari 40 graadiem... nu vismaz iedegumu ieguustu. Shis 40 graadu karstums ir vieglaak panesams nekaa Latvija 30 graadi! Shodien ari bija visadi miiitingi- visu sportistu gan komandas. Jaunaas komandas biedrenes likas diezgan forshas :) Ieksheeeji juutu ka shis buus labs basketbola gads muusu komandai!
Tas iisumaa viss. Riit saakas skola. Labaakais tas, ka jau vakar sanjeemu e-e-pastu no vienas pasniedzeejas, ka jau uz pirmdienu jaaizpilda maaajasdarbs.. Vinjai pamatiigi jaaatslaabst! Netaisos neko pildiiit, nejau taapeec, ka esmu slikta studente (visi protams zin, ka esmu lieliska!), bet gan taapeec ka graamatas NAV!
Un, jaaaa, atvainojiet ka rakstu bez garumziiimeem, bet shim datoram taadas nepastaav!


Buuchs miiilu :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru